Instagram Instagram

باران سلامت می کند

دوست دارم من باشم و

یک روز سرد ِ بارانی

خدایی هم باشد

و هوایی آغشته

به اشک های آسمانی

در دیاری از سرسبزی و دلداده ی علوی

زیر باران روم

در کنار نازنین مردمانم

بدون هیچ چتر و بارانی!!!

هر چه باشی

چه خوب، چه بد

باران با نوای نمناکش

سلامت می کند!!!

*** *** ***

پی نوشت: این شعر محصول مشترکی بین اینجانب و یکی از دوستان شاعر توانمند کشورم، مهندس حمید مظلومی عزیز هست. که اگر او یاری ام نمی کرد نمی توانستم این ایده را در قالب شعر به نگارش در بیاورم.

درباره آنچه که می نگارم
مشترک وبگاه سلیم النفس شوید

    آدرس ایمیل خودتان را بگذارید تا آخرین مطالب «سلیم النفس» به صورت خودکار برایتان ایمیل شود.

نـوا و نـما

به مناسبت دوازدهمین سالگرد درگذشت مرحوم مهندس سید مسیح سلیم بهرامی نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی

کلیپ شماره یک

کلیپ شماره دو


نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در دوره ششم مجلس شورای اسلامی

کلیک نمایید

آرشیو تاریخی

۴ مطلب در فروردين ۱۳۹۱ ثبت شده است

امروز در جستجوهای اینترنتی ام به سایتی برخوردم که چهل حدیث از امام هادی (ع) نقل می کرد.کنجکاو شدم ، ببینم این امام همام ما را به چه چیزی توصیه می کند. در لا بلای سخنان گهر بارش به این سخن پر مغزش رسیدم که می فرمایند:

مَنْ اتَّقی الله یتَّقی، وَ مَنْ اطاعَ لله یطاع، و من اطاعَ الخالق لم یبال سَخَطَ المَخْلُوقین، و مَنْ اَسْخَطَ الخالق فَلییقَنَ ان یحِلَّ به سَخَطَ المَخلوقین؛ (بحارالانوار، ج68، ص182)

« هر کسی از خدا بترسد، مردم از او بترسند، هر که خدا را اطاعت کند، از او اطاعت کنند، و هرکه مطیع آفریدگار باشد، باکی از خشم آفریدگار ندارد، و هر که خالق را به خشم آورد، باید یقین کند که به خشم مخلوق دچار می‌شود.»

 با خودم فکر می کردم اگر این حدیث حتی یک هفته هم عملی شود آنگاه چه دنیای زیبایی خواهیم داشت. پس دست بکار باید شد و بر خودم لازم بدانم تا یک هفته ای با این حدیث در این عالم سیر کنم تا شاید اثراتش بر ما هم پدیدار بشود.انشاالله

۲دیدگاه ۲۸ فروردين ۹۱ ، ۲۳:۰۱
سلیم النفس

نمی دانم چطور و از چه راهی این متن به دستم رسید. وقتی شروع به خواندن آن کردم ، دلم نمی آمد کنارش بگذارم.انگار داشت حقایقی را برملا می کرد.وقتی می خواندم نمیدانم چرا ناخود آگاه بغضم می گرفت. زهرایی که دردانه پیامبر بود و مورد احترام در زمان حیات نبی بوده است حال چه شده است که به این وضع در آمده و عرصه را بر او و خانواده اش تنگ کرده اند.

خطبه فاطمیه که عبدالله بن حسن (نواده امام حسن مجتبی (ع))  از پدرانش نقل کرده است را می گویم. واقعا اگر کسی بخواهد مظلومیت فاطمه را بشناسد و بخواهد رمز وصیت حضرت فاطمه به همسرش در اینکه شبانه او را دفن کنند را بداند باید این متن را چندین بار بخواند.

تازه مظلومیتت را شناختم، آنچاییکه  رو به انصار کردید و از حق فدکت دفاع کردی ولی آنان در خواب غفلت همواره بسر می بردند.

«اى پسران قیله- گروه انصار- آیا نسبت به میراث پدرم مورد ظلم واقع شوم در حالى که مرا مى‏بینید و سخن مرا مى‏شنوید، و داراى انجمن و اجتماعید، صداى دعوت مرا همگان شنیده و از حالم آگاهى دارید، و داراى نفرات و ذخیره‏اید، و داراى ابزار و قوه‏اید، نزد شما اسلحه و زره و سپر هست، صداى دعوت من به شما مى‏رسد ولى جواب نمى‏دهید، و ناله فریاد خواهیم را شنیده ولى به فریادم نمى‏رسید، در حالى که به شجاعت معروف و به خیر و صلاح موصوف مى‏باشید، و شما برگزیدگانى بودید که انتخاب شده، و منتخباتى که براى ما اهل‏بیت برگزیده شدید! 
با عرب پیکار کرده و متحمّل رنج و شدتها شدید، و با امتها رزم نموده و با پهلوانان به نبرد برخاستید، همیشه فرمانده بوده و شما فرمانبردار، تا آسیاى اسلام به گردش افتاد، و پستان روزگار به شیر آمد، و نعره‏هاى شرک‏آمیز خاموش شده، و دیگ طمع و تهمت از جوش افتاد، و آتش کفر خاموش و دعوت نداى هرج و مرج آرام گرفت، و نظام دین کاملاً ردیف شد، پس چرا بعد از اقرارتان به ایمان حیران شده، و پس از آشکارى خود را مخفى گرداندید، و بعد از پیشقدمى عقب نشستید، و بعد ایمان شرک آوردید. 
واى بر گروهى که بعد از پیمان بستن آن را شکستند، و خواستند پیامبر

را اخراج کنند، با آنکه آنان جنگ را آغاز نمودند، آیا از آنان هراس دارد در حالى که خدا سزاوار است که از او بهراسید، اگر مؤمنید. 
آگاه باشید مى‏بینم که به تن‏آسائى جاودانه دل داده، و کسى را که سزاوار زمامدارى بود را دور ساخته‏اید، با راحت‏طلبى خلوت کرده، و از تنگناى زندگى به فراخناى آن رسیده‏اید، در اثر آن آنچه را حفظ کرده بودید را از دهان بیرون ریختید، و آنچه را فروبرده بودید را بازگرداندند، پس بدانید اگر شما و هرکه در زمین است کافر شوید، خداى بزرگ از همگان بى‏نیاز و ستوده است. آگاه باشید آنچه گفتم با شناخت کاملم بود، به سستى پدید آمده در اخلاق شما، و بى‏وفائى و نیرنگ ایجاد شده در قلوب شما، و لیکن اینها جوشش دل اندوهگین، و بیرون ریختن خشم و غضب است، و آنچه قابل تحمّلم نیست، و جوشش سینه‏ام و بیان دلیل و برهان، پس خلافت را بگیرید، ولى بدانید که پشت این شتر خلافت زخم است، و پاى آن سوراخ و تاول‏دار، عار و ننگش باقى و نشان از غضب خدا و ننگ ابدى دارد، و به آتش شعله‏ور خدا که بر قلبها احاطه مى‏یابد متصل است. آنچه مى‏کنید در برابر چشم بیناى خداوند قرار داشته، و آنانکه ستم کردند به زودى مى‏دانند که به کدام بازگشتگاهى بازخواهند گشت، و من دختر کسى هستم که شما را از عذاب دردناک الهى که در پیش دارید خبر داد، پس هرچه خواهید بکنید و ما هم کار خود را مى‏کنیم، و شما منتظر بمانید و ما هم در انتظار بسر مى‏بریم. »

ای مادرم هنوز که هنوزه در سرزمینت غریب هستی....

متن کامل این خطبه را در این سایت بخوانید.

بازتاب: برگزیده سایت افسران

۸دیدگاه ۱۹ فروردين ۹۱ ، ۲۳:۵۲
سلیم النفس

چند روز پیش مهمان حرم حضرت امام رضا(ع) بوده ام. مهمانی ای که زمانش با سرعت تمام گذشت و حسرت بهره نبردن کامل از این ایام ،همچنان به دلم مانده است.اما در این روزها موضوعی که مرا به فکر وا می دارد، احترام خدام به زائرین آن حضرت و پاسخگو بودن آنها در هر زمان و تسریع در انجام خدمت رسانی به این بزرگواران بوده است. چرا که آنها معتقدند، خادمی حرم امام رضا(ع) را انجام می دهند و رضایت زائرین همان رضایت امامشان و در نهایت رضایت خداوند را در پیش دارد که این خود پاداش و جزای دنیوی و اخروی برای آنان به دنبال خواهد داشت. خدامی که در شرایط و وضعیت های سخت و متفاوت به خدمت رسانی زائران می پردازند و هیچ چشم داشتی نسبت به زائران ندارند. که حقیقتا باید دست آنان را بوسید و به خاطر این زحمات از آنها تشکر کافی و وافی کرد. اما با خودم می گویم، چرا نباید چنین طرز تفکری در جامعه ادارای ما رواج پیدا نکند، تا هنگامیکه یک ارباب رجوع به سازمانی مراجعه می کند با رضایت کامل از آن سازمان برگردد و چرا نباید رضایت ارباب رجوع که با خدمت رسانی مناسب و پاسخگویی در شان و شخصیت ارباب رجوع میسر می گردد را رضایت باری تعالی ندانیم که خود از حقوقی که دریافت می کنیم بالاتر و برتر است و این عمل، خود سعادت دنیوی و اخروی برای آن شخص به دنبال خواهد داشت. هر چند این طرز تفکر در معدود افرادی همچنان حاکم است اما انشاالله بتوانیم روزی شاهد همچنین نگرشی بطور عملی و کامل در ادارات خود باشیم.

این خود یک آرمانشهریست که زیرساخت اعتقادی آن وجود دارد و می توان با دستان خود آنرا ساخت و از آن بهره برد.

در انتها به سخن آن پیر جماران باید اشاره کرد که می فرماید:عالم محضر خداست، در محضر خدا معصیت نباید کرد.

۳دیدگاه ۱۲ فروردين ۹۱ ، ۱۳:۲۵
سلیم النفس

امسال هم طبق روال سالهای گذشته با نامگذاری هوشمندانه مقام معظم رهبری سال نو را آغاز کرده ایم. سالی که با شعار «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی » آغاز شده است تا بتواند در مسیر رشد اقصادی و ایجاد فضای سالم کسب و کار و تولید معقول و منطقی از سوی هموطنان قدمی موثر بردارد. طی سالهای گذشته کشور ما دچار صدمات اقتصادی چه از لحاظ وابستگی به صنعت نفت و دلخوشی مسئولان به وجود این سرمایه ملی و فدا کردن دیگر ظرفیت های تولید و در آمدهای ناشی از آن  در مسیر صادرات نفت گرفته تا واردات اجناس بی کیفیت کشورهای دیگر و ایجاد فضای نامتعادل رقابتی در کشور شده است. از سوی دیگر  تجمل گرایی و مدگرایی کاذب و دلخوشی به برندهای جهانی، باعث شده است تا کالاهای با کیفیت ایرانی و قابل رقابت با این برندها از میدان به در شوند و دچار صدمات و زیانهای اقتصادی و همچنین باعث از بین رفتن فرصتهای شغلی و سرمایه گذاری در کشور شود که دود این ضرر و زیان ها همچنان به چشم هموطنان ما خواهد رفت.

تولید ملی مقدمه ای خواهد بود بر اشتغالزایی و کارآفرینی و افزایش بهره وری و بکارگیری جوانان باهوش و متعهد ایران زمین در تمامی عرصه ها و همچنین باعث بهبود اثرات اجتماعی در زندگی مردم و ایجاد قدرت سیاسی در جهان از لحاظ تولید و همچنین باعث کاهش نرخ تورم و اثرات مثبت در اقصاد که منجر به رشد و ترقی کشورمان خواهد شد.

هر چند در این سال که مزین به نام «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی » گشته، باید به سه ضلع مرتبط و غیر قابل انفصال که نیاز به توجهی خاص می باشد، اشاره کرد. سه ضلعی که مردم و مسئولین و تولیدکننده گان راس های آنرا تشکیل می دهد که هر کدام در جای خود می توانند اثرات مثبتی در این روند بگذارند و هرگاه یکی از اضلاع از دور خارج شود باعث خلل و مشکلاتی در این روند و حتی تا مرز توقف آن پیش می برد. ابتدا باید گفت که مردم در راس هرم به عنوان مصرف کنندگان جامعه با هر خرید از کالاهای با کیفیت ایرانی ، هزینه آنرا به جیب هموطنان خود وارد می کنند و از خروج ارز از کشور جلوگیری می کنند. هرچند در این مسیر نیاز به فرهنگ سازی از سوی متولیان فرهنگی و ایجاد فضای سالم مدگرایی اسلامی می توانند اثرات قابل توجهی بگذارند و کمک شایانی به این امر بکند. از سوی دیگر علمای بزرگ ما یا به تعبیری پیشقراولان فرهنگی کشور هم در گذشته و هم در حال در صورت وجود جنس ایرانی ، آنرا بر جنس خارجی ترجیح می دادند که روایات بسیاری از آن نقل شده است که در حوصله ی این مقال نمی گنجد. راس دوم این مثلث مربوط به مسئولین محترم کشور می شود تا با ایجاد فضای رقابتی و طراحی بسته های حمایتی و جذب سرمایه گذاران ایرانی و کاهش بوروکراسی اداری که خود می تواند مانع جذب سرمایه گذار شود، بتواند قدم موثری در این مسیر بر دارند.راس سوم این مثلث مربوط به تولید کنندگان زحمتکش این کشور می باشد.تولید کنندگانی که در شرایط مختلف تحریم پای به پای این انقلاب قدم برداشتن و با دور زدن تحریم ها، اجناس خوب و با کیفیت و بعضا قابل رقابت با اجناس خارجی تولید کرده اند.در این زمینه چند توصیه به این بزرگواران دارم که به طور اختصار در ادامه بیان خواهم کرد:

دوستان تولید کننده همواره باید با استفاده از روشهای نوین بازاریابی و استفاده از تکنولوژیهای جدید بسته بندی و نوآوری در ارائه محصولات و بومی سازی محصولات و همچنین در کنار آن به اندیشه جهانی کردن محصول و استفاده از راهکارهای کاهش قیمت تمام شده و به روز بودن محصولات و انطباق آن با استاندارد های جهانی و ایجاد جذابیت در ارائه محصولات و تنوع در ارائه آن و فدا نکردن کیفیت در قبال کمیت که خود می تواند ضربه ی بزرگ بر این عرصه بگذارد توجهی خاص داشته باشند و بدانند که مردم فهیم ما وقتی کیفیت ایرانی را ببینند دیگر به سمت کالاهای خارجی نخواهند رفت و به خرید و حتی تبلیغات آن می پردازند.

 امیدوارم در پایان سال شاهد آن باشیم که محصولات ایرانی کیفیت خود را بیش از پیش بالا ببرند و برای مردم ما در هنگام انتخاب محصولات، کالاهای ایرانی از ارجعیت خاصی برخوردار باشد.

 

بازتاب: شمال نیوز | شمال پرس | باشگاه خبری شمال | عمارنامه | جام نیوز

۸دیدگاه ۰۲ فروردين ۹۱ ، ۱۴:۵۱
سلیم النفس

پیشنـهاد سـلیم النفس!

پدر...

مسیح عشق و جوانمردی

نوروز با عطر گل یاس

یک جامانده از اربعین

ما آمده ایم!

فدای چشمان گریان مادر شهید گمنام

سید مسیح در اوج به اوج آسمان ها رفت

سفر به انتهای صفر

نلسون ماندلا | Nelson Mandela

بلندترین شب تاریخ

امنیت ما در نگاه اقتصادی آقای رئیس جمهور

باران سلامت می کند

محرم در تکرار معنا پیدا می کند

میم مثل مادر، میم مثل مرضیه زهرا (س)

آقای اوباما! به فال حافظ عمل بنما!

جاده جنگ

نوروز نامه

نماینده ای که چپ و راست او را سلیم النفس می دانستند!

مرد روزهای خاکستری! تو را دوست داریم!

نینوا با نام حسین (ع) کرب بلا گشت

راستش را بگو

آیا من در میدان مبارزه، همان مهره سرباز در صفحه ی شطرنجم؟

شاه بی شین

آنقدر در خورشید زل بزنید تا چشمانتان بسوزد!

اقتصاد مقاومتی حتی در دوران مشروطیت

نماینده ساری: خیابان های ساری مال زمان ارابه وگاری بود!

به نام جوانگرایی ، به کام بازنشستگان

خرداد، آغازگر تفکر سلیم بهرامیست!

تفاخر فرهنگی یا اجبار فرهنگی ، مسئله اینست؟

حقانیت اسلام

بیایید یک هفته، بطور آزمایشی به این حدیث عمل کنیم!

به خدا مادرم، حضرت زهرا(س) را از این خطبه شناختم!

در سال « تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» ، به چه مواردی توجه کنیم؟

من شخصا اعلام می کنم به این فرد در انتخابات رای نمی دهم !

چرا سلمان رشدی باید بمیرد؟

مسیحای عشق و جوانمردی

ای دو سه تا کوچه زما دورتر ، ای شهیدان زنده ، سلام

سید مسیح تو را نماد چه بخوانم؟

سید مسیح

مهندس سید مسیح سلیم بهرامی

سلیم بهرام برفی

تمام مطالب نوشته شده در سلیم النفس، مختص به این سایت بوده و هرگونه باز انتشار آنها فقط با کسب اجازه و ذکر منبع و درج لینک بلا مانع است.
Copyright 2007-2013,Website and Publishing Rights Reserved By Salimonafs.IR ©